Vacatures & Stageplaatsen

Vacature: Monteur Service & Onderhoud

Wij zijn opzoek naar een ervaren monteur die gespecialiseerd is in het werken met cv-ketels. Ervaring met warmtepompen? Een grote pré! Als je ook nog een open professionele houding hebt, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk bent, dan komen we graag met je in contact. Bekijk onze vacature voor meer informatie!

BEKIJK VACATURE MONTEUR SERVICE & ONDERHOUD

Vacature: Calculator & Werkvoorbereider

Een communicatieve, organisatorische planner met technisch en commercieel inzicht die zich wil committeren aan deze uitdagende functie in de techniek. Denk jij de ervaring en/of het denkniveau te hebben welke wij nodig hebben voor de uitbreiding van ons team? Lees meer in de vacature en schroom niet contact met ons op te nemen.

BEKIJK VACATURE CALCULATOR & WERKVOORBEREIDER

Vacature: Allround Badkamermonteur

Is het ambitieus als wij voor deze vacature opzoek zijn naar een alleskunner op het gebied van sanitair? Naast de ervaring in de branche, zoeken wij een collega die de uitdagingen ziet, probleemoplossend werkt en gemotiveerd bent om de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ te zetten bij onze mooie sanitaire projecten in het midden- en hoog segment. Onze klant blij, jij blij en wij blij! Neem je contact met ons op?

BEKIJK VACATURE ALLROUND BADKAMER MONTEUR

Stageplaatsen

Ieder jaar bieden wij leerlingen van het VMBO en MBO stage plaatsen aan voor de Installatietechniek. Ben jij enthousiast en wil je een leuke stage periode, waarin we je de diverse mogelijkheden van het installatie vak zullen laten meemaken, neem dan contact met ons op, bel ons via 033-2861737 of kom gewoon even langs!

Open Sollicitatie

Doorlopend selecteren wij vakbekwame mensen. Indien u een vakdiploma Installatietechniek bezit, enkele jaren ervaring in montage van werktuigkundige installaties heeft en over een goede teamgeest beschikt, kunt u altijd solliciteren. Wellicht past u in ons team. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met ons, telefoon 033-2861737 of via ons contactformulier.