Vacatures & Stageplaatsen

Vacature: Monteur zonnepanelen

Wij zijn opzoek naar een monteur die gespecialiseerd is in het monteren en opleveren van hoogwaardige zonnepaneel installaties. Pak jij je verantwoordelijkheid, ga je een uitdaging niet uit de weg en ben jij een gezellige toevoeging aan ons team? Maak dan van deze vacature jouw nieuwe baan. Bekijk onze vacature en solliciteer!

Open Solicitatie

Doorlopend selecteren wij vakbekwame mensen. Indien u een vakdiploma Installatietechniek bezit, enkele jaren ervaring in montage van werktuigkundige installaties heeft en over een goede teamgeest beschikt, kunt u altijd solliciteren. Wellicht past u in ons team. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met ons, telefoon 033-2861737 of via ons contactformulier.

Stageplaatsen

Ieder jaar bieden wij leerlingen van het VMBO en MBO stage plaatsen aan voor de Installatietechniek. Ben jij enthousiast en wil je een leuke stage periode, waarin we je de diverse mogelijkheden van het installatie vak zullen laten meemaken, neem dan contact met ons op per telefoon 033-2861737 of kom gewoon even langs!