Vacatures & Stageplaatsen

Vacature: Verkoper Sanitair en Showroom

Wij zijn opzoek naar een gespecialiseerd sanitair adviseur voor ons Team Sanitair (minimaal 24 uur). Heb jij het commerciële en creatieve oog om unieke badkamers te verkopen met kwaliteitsmerken sanitair en tegels? En heb jij de passie en de juiste communicatieve vaardigheden om te zoeken naar het optimale resultaat welke volledig voldoet aan de wensen en behoeften van de klant in het middelhoog segment? Klik dan hier! We komen graag in contact met je.

Open Solicitatie

Doorlopend selecteren wij vakbekwame mensen. Indien u een vakdiploma Installatietechniek bezit, enkele jaren ervaring in montage van werktuigkundige installaties heeft en over een goede teamgeest beschikt, kunt u altijd solliciteren. Wellicht past u in ons team. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met ons, telefoon 033-2861737 of via ons contactformulier.

Stageplaatsen

Ieder jaar bieden wij leerlingen van het VMBO en MBO stage plaatsen aan voor de Installatietechniek. Ben jij enthousiast en wil je een leuke stage periode, waarin we je de diverse mogelijkheden van het installatie vak zullen laten meemaken, neem dan contact met ons op per telefoon 033-2861737 of kom gewoon even langs!