Over ons

Al sinds 1924 is Hofland Installaties het adres voor zowel particulieren, bedrijven en instellingen als het om het echte installatiewerk gaat. Al vier generaties lang draaien we onze handen nergens voor om. Geen uitdaging die wij niet aan kunnen.

Als totaalinstallateur van duurzame installaties heeft Hofland Installaties zich in de afgelopen decennia gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming, gas- en waterinstallaties, riolering, zink- en dakwerk en ventilatietechniek. Daarmee is Hofland Installaties een gedegen allround installatiebedrijf en een volwaardige speler in de installatiewereld. De showroom van Sanidrõme Hofland maakt de cirkel rond. Hier kunt u terecht voor de betere badkamer en wordt u persoonlijk begeleid en geadviseerd door onze sanitairspecialisten. Van een 3D ontwerp, inrichting en productkeuze, tot uiteindelijke installatie van uw badkamer.

Alle werkzaamheden worden door Hofland Installaties conform wetgeving en normering uitgevoerd. Als erkend lid van Uneto-VNI (Techniek Nederland) bieden wij u bovendien 18 maanden garantie op alle de door ons geleverde werkzaamheden en materialen.