Service en Onderhoud

Uw woning en installatie die vanzelfsprekend gebruikt wordt heeft ook onderhoud nodig om goed te kunnen functioneren zoals u er ook van mag verwachten. Kijk binnenshuis naar uw cv-ketel, het ventilatiesysteem en afvoer installatie en buitenhuis naar uw dak, goot en hemelwaterafvoer.

Een goed onderhouden cv-ketel geeft minder kans op storingen waardoor u in de koudere dagen niet zonder warmte komt te zitten. Wij adviseren u daarom een onderhoudscontract. Dan krijgt uw ketel periodiek onderhoud en wordt u ook bij een storing snel geholpen op een koude winterdag.

Met regelmatig onderhoud heeft uw ketel een langere levensduur en blijft deze veilig door de periodieke inspecties van onze monteur. Bovendien bespaart u op uw stookkosten, want een goed onderhouden ketel is zuiniger in gasverbruik en schoner voor het milieu.

Ook voor het onderhoud aan uw ventilatie systeem hebben wij een passend onderhoudscontract. Hierbij controleren wij de werking van het ventilatiesysteem en reinigen deze naar wens. Met een schoon en goed werkend ventilatiesysteem bespaard u ook op uw energiekosten.

Wij kunnen ook het regelmatige onderhoud aan daken en dakgoten voor u uitvoeren. Hiermee kunnen wij u tijdig waarschuwen voor slijtage en voorkomt u eventuele waterschade aan de woning. Schone dakgoten en daken verlengen de levensduur van de materialen en kunnen verstoppingen voorkomen.

Vraag ons naar de mogelijkheden.

service onderhoud dakgoot