Riolering

Aanleg

Staat er een verbouwing gepland of een geheel nieuwe woning of (kantoor) pand, bij Hofland Installaties kunt u terecht voor al uw rioleringswerkzaamheden. Wij ontwerpen, berekenen en monteren de rioleringswerkzaamheden.

Aanpassing

Een aanpassing aan de afvoer voor uw nieuwe keuken, het verplaatsen van de wasmachine afvoer of bedenk het maar. Hofland Installatie past voor u uw riolering aan; neem contact op voor mogelijkheden.

Vervanging of reparatie

Er wordt tegenwoordig vaak voor kunststof riolering gekozen, er bestaat echter een kans dat de riolering van uw woning of pand nog uit gres pijp bestaat. Uw riolering, kunststof of gres, kan in de loop der jaren aangetast worden door boomwortels met een verstopte riolering als gevolg. Het vervangen of repareren van de riolering wordt door ons vakkundig uitgevoerd.

Verstopping

Is uw riolering verstopt of loopt de riolering niet goed door, hiervoor kunt u bij Hofland Installaties terecht. Wij hebben de juiste apparatuur om uw riolering vakkundig te ontstoppen en te reinigen. In de meeste gevallen kunt u ons dezelfde dag nog verwachten!

Rioolinspectie

Loopt u riolering niet goed weg, wilt u uw riolering laten traceren of wilt u gewoon graag weten wat de status is van uw riolering, wij hebben de juiste apparatuur om uw riolering te beoordelen en te traceren.

Alle rioleringswerkzaamheden worden uitgevoerd door onze geschoolde monteurs en verzorgen wij volgens de geldende wettelijke normen.

4 Riolering
3 Riolering
Verstopping Hofland