Lood- en Zinkwerken

Wij zijn altijd weer trots als wij een traditioneel zinken of koperen dakbedekking aan hebben gebracht. Wij hechten er waarde aan het echte oude ambachtswerk nog over te kunnen brengen op de volgende generaties. Het zijn natuurlijke en degelijke materialen die onderhoudsvrij zijn en lang mee gaan.
Vooral bij architectonisch vormgegeven woningen, kunnen zink en koper een belangrijke toegevoegde waarde aan de algehele uitstraling geven.

Ieder dak is anders en dus zijn er vaak verschillende opties om het dak te bekleden. Insteek bij ieder dak is dat het waterdicht is. Lijkt ons logisch. Dus realiseren wij afwerkingen waar u jaren op kunt vertrouwen. Middels traditioneel zinken of koperen bekledingen, bitumen dakbekledingen die gebrand worden of kunststof dakbedekking die geföhnd wordt! Wat de keuze ook wordt, wij maken het altijd waterdicht!

Wij kunnen ook het regelmatige onderhoud aan daken en dakgoten voor u uitvoeren. Hiermee kunt u tijdig anticiperen op slijtage. Schone dakgoten en daken verlengen de levensduur van de materialen en kunnen verstoppingen voorkomen.