Sanitaire Installaties 

Showroom

In onze showroom Sanidrõme Hofland vind u naast complete badkamers ook verschillende losse opstellingen. Samen met onze sanitairspecialisten proeft u niet alleen de sfeer maar maakt u ook keuzes die bepalend zijn voor de ambiance van uw nieuwe badkamer. Van klassiek tot modern. In onze showroom ontmoeten verschillende stijlen elkaar, waarbij we u ook kennis laten maken met de allerlaatste en nieuwste badkamertrends!

Complete Renovatie

Onze ervaren monteurs zijn speciaal getraind om uw bestaande badkamer te veranderen in een nieuwe badkamer, voorzien van de modernste technieken en allerlaatste snufjes. Ongeacht het ontwerp zorgen zij er voor dat design, comfort en techniek naadloos op elkaar aansluiten. In dat kader werken onze sanitairspecialisten en monteurs nauw met elkaar samen, waarbij ze al uw zorgen uit handen nemen. 

Ontwerpen & Tekenen

In onze showroom ervaart u hoe uw badkamer er in werkelijkheid uit zou kunnen zien. Om geen detail te missen werken we samen met u een 3D ontwerp van uw nieuwe badkamer uit. Iets wat wij het liefst op afspraak doen, om u alle tijd en aandacht te kunnen geven die nodig is. Op de website van Sanidrõme Hofland kunt u dit tekenprogamma al downloaden. Bent u lekker voorbereid als u bij ons aan tafel komt.

Medische aanpassingen

Het kan zijn dat het noodzakelijk is om uw badkamer aan te passen aan uw leefomstandigheden. In dat kader kunnen wij op basis van het WMO advies aanpassingen in uw badkamer of toilet uitvoeren. Bij het ontwerpen houden wij uiteraard net zo makkelijk rekening met het feit dat deze op termijn aangepast dient te voorkomen.