Vacatures & Stageplaatsen

Open Solicitatie

Doorlopend selecteren wij vakbekwame mensen. Indien u een vakdiploma Installatietechniek bezit, enkele jaren ervaring in montage van werktuigkundige installaties heeft en over een goede teamgeest beschikt, kunt u altijd solliciteren. Wellicht past u in ons team. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met ons, telefoon 033-2861737 of per mail info@hofland-installaties.nl.

Stageplaatsen

Ieder jaar bieden wij leerlingen van het VMBO en MBO stage plaatsen aan voor de Installatietechniek. Ben jij enthousiast en wil je een leuke stage periode, waarin we je de diverse mogelijkheden van het installatie vak zullen laten meemaken, neem dan contact met ons op per telefoon 033-2861737 of kom gewoon even langs!

Vacature Calculator/ Werkvoorbereider

Voor ons kantoor in Woudenberg zijn wij opzoek naar een Calculator/Werkvoorbereider W-installaties. Bij Hofland Installaties kom je te werken in een veelzijdige functie bij een goed lopend familiebedrijf met een uitstekende naamsbekendheid in de omgeving en daarbuiten. Geïnteresseerd? Zie hier meer informatie over deze vacature.

Vacature afbeelding!