Leuk dat je kijkt naar deze vacature: Sanitair Adviseur en Verkoper (m/v). Lees verder, want misschien zijn wij opzoek naar jou!

  • Uitzicht op een vast contract
  • Betrokken team met gezellige vrijdagmiddagborrels
  • Uitdagend en breed takenpakket
  • Mooie en creatieve ontwerpen maken
  • Kwalitatief hoogwaardige opdrachten in het midden tot hoger segment
  • Werkplek in een moderne showroom met alle trends anno 2023

Wie zijn wij?

Wij zijn Installatiebedrijf Hofland Sanidrõme en gevestigd in Woudenberg. We zijn sinds 1924 actief en met deze ervaring richten wij ons op het uitvoeren van professioneel (duurzaam) installatiewerk en bekwame sanitaire adviezen. De samenwerking tussen Hofland Installaties als vakkundig totaalinstallateur en Sanidrõme Hofland als gespecialiseerd sanitair bedrijf biedt een allround adres voor zowel particulieren, bedrijven als instellingen. Kijk op de website van Hofland-Installaties en Sanidrõme Hofland voor meer informatie.

Sinds begin dit jaar zijn we in ons nieuwe pand getrokken. We hebben hard gewerkt om er een mooi, modern en energieneutraal nieuwbouwpand neer te zetten. Voorzien van een gave showroom met creatieve opstellingen, de nieuwste snufjes en actuele trends. Wij zijn trots en verwelkomen je graag op onze nieuwe locatie.

Functie en werkzaamheden

Jij vertegenwoordigt ons bedrijf altijd op de juiste manier en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Je bent verantwoordelijk voor je eigen projecten en zorgt ervoor dat je het aanspreekpunt bent voor jouw klanten. Je maakt professionele tekeningen op de computer, maakt correcte calculaties en brengt zo passende offertes uit.

Zodra jij de juiste match hebt gevonden tussen een ontwerp, de offerte en onze klanten, wordt het verkooptraject afgesloten en kan je met de werktekeningen beginnen. Je collega’s van Team Sanitair werken de werkvoorbereiding verder uit met jouw input. Deze functie vraagt dus om collegialiteit in de samenwerking, verantwoordelijkheid nemen en initiatief tonen.

Wat zoeken wij?

Wij zijn opzoek naar een Sanitair Adviseur en Verkoper voor ons Team Sanitair (minimaal 24 uur). Ervaring met sanitair is een pré, maar we vinden het belangrijker dat je gevoel hebt voor kleuren, materialen en sfeer. Dus heb jij het commerciële en creatieve oog om unieke ontwerpen te maken welke volledig voldoen aan de wensen van de klant in het middelhoog segment? Laten we dan in contact komen. Misschien is dit het moment voor jou om een andere weg in te slaan of om juist een stap verder te komen in je werkervaring.

We vinden het belangrijk dat je weet wanneer je je op de juiste momenten representatief en professioneel op kan stellen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling, goed.

Je kan niet alleen goed met je klanten omgaan, maar je bent ook een teamspeler pur sang. Je bent resultaatgericht en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, maar juist flexibel en kan goed schakelen binnen diverse projecten.

Communicatie is the key en daarom zeggen wij bij ons op kantoor: “Zeg wat je doet en doe wat je zegt”. Samen kom je immers verder dan alleen. En daarnaast is dat toch veel gezelliger? We zijn daarom (niet geheel onbelangrijk) zeker opzoek naar een dosis gezelligheid, humor en een prettige positieve aanwezigheid met een nuchtere mentaliteit die goed aansluit bij ons in het team.

Tot slot is het voor deze werkzaamheden van belang dat je uitstekend met een computer om kan gaan en je voldoende ervaring hebt met en kennis hebt van het Microsoft Office pakket. Het is een pré als je werkervaring hebt met het tekenprogramma ViSoft.

Contact

Denk jij een meerwaarde te kunnen zijn in ons team? Solliciteer dan bij Hofland!

 

* Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.