Hofland groeit en daarom zoeken wij een veelzijdige ondersteuning om bedrijfsorganisatorische processen op rolletjes te laten verlopen en onze office collega’s wat meer te ontlasten. En dat gieten we in de functie: Backoffice medewerker voor 16 tot 24 uur. 

  • Uitzicht op een vast contract
  • Betrokken team met gezellige uitjes en vrijdagmiddagborrels
  • Verantwoordelijkheid over eigen werk
  • Veelzijdige functie en variërend werk
  • Veel sociaal contact
  • Mooie pensioenregeling
  • Gaaf en inspirerend pand
  • Mogelijkheid tot aanschaffen fiets met belastingvoordeel

Wie zijn wij?

Wij zijn Installatiebedrijf Hofland Sanidrõme en gevestigd in Woudenberg. We zijn sinds 1924 actief en met deze ervaring richten wij ons op het uitvoeren van professioneel (duurzaam) installatiewerk en bekwame sanitaire adviezen. De samenwerking tussen Hofland Installaties als vakkundig totaalinstallateur en Sanidrõme Hofland als gespecialiseerd sanitair bedrijf biedt een allround adres voor zowel particulieren, bedrijven als instellingen. Kijk op de website van Hofland-Installaties en Sanidrõme Hofland voor meer informatie.

Sinds begin 2023 zijn we in ons nieuwe pand getrokken. We hebben hard gewerkt om er een mooi, modern en energieneutraal nieuwbouwpand neer te zetten. Wij zijn trots en verwelkomen je graag op misschien wel jouw nieuwe werkplek!

Wat zoeken wij?

De aanvragen blijven toenemen en (potentiële) klanten weten ons steeds beter te vinden. Dat is positief, mits je genoeg capaciteit hebt om de aanvragen in behandeling te nemen of in ieder geval de mensen tijdig van een antwoord te kunnen voorzien. Soms is dat niet zo eenvoudig. Daarom kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken als uitbreiding in ons team. Kan jij de rust bewaren als er complexe vragen komen of als je communicatieve vaardigheden op de proef worden gesteld? En zie jij jezelf als een proactieve ondersteuning, een kritische sparringpartner en een uiterst klantvriendelijk (telefonisch) visitekaartje? Dan maken we graag kennis met je.

We zoeken een collega die werk uit handen durft te nemen als diegene ziet dat jouw collega tijd te kort komt. Je ziet werk liggen en hebt aan een half woord genoeg. Als we bij je aan komen om te sparren over het nemen van beslissingen, dan heb jij je woordje klaar en durf je tegengas te geven als je er anders over denkt.

Kwaliteitsmanagement wordt in onze branche steeds belangrijker. Veiligheidsnormen, certificeringen en verklaringen; Jij ziet de uitdaging om dit gecoördineerd te bewaken en je verantwoordelijkheid er in te nemen om in beweging te komen als dat nodig is.

Al met al zoeken we daarom een gestructureerde en ervaren collega (met een HBO-denkniveau) die de nieuwe functie als uitbreiding van onze office collega’s kan vervullen. Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden, werkt regelmatig zelfstandig maar bent wel onderdeel van het team. Daarom zoeken we een dienstverlenende teamplayer met goede sociale vaardigheden, want bij Hofland is communicatie the key: “Zeg wat je doet en doe wat je zegt”.

De variatie in de dagen en in het werk maakt dat dit dagelijks uitdagingen biedt. Technisch inzicht is een enorme pré, maar belangrijker vinden we dat je organisatorische en communicatieve vaardigheden hebt. Het is voor ons een pluspunt als je het waardeert dat je in een betrokken team terechtkomt en ook nog eens van een gezellige vrijdagmiddagborrel houdt met een portje darten, poolen of gewoon kletsen aan de bar met een lekkere snack.

Contact

Wij staan te popelen om een enthousiaste en motiverende jij te ontvangen die ons team kan versterken, zodat we met elkaar meer werk met kwaliteit kunnen verzetten! We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

* Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.