Zonne-energie

Zonnepanelen (ook wel PV panelen genoemd) zijn dé energiespaarder van dit moment! Invallend zonlicht wordt door de zonnepanelen op het dak omgezet in elektriciteit. De panelen worden aangesloten op één of meerdere stroomomvormers (inverters) die de zonnestroom omzetten in 230V netspanning. De opgewekte energie gebruikt u dan direct in uw woning waardoor u minder energie behoeft af te nemen bij uw energiebedrijf.

Een investering in een zonne-energiesysteem is een lange termijn investering. Alles vanuit de gedachte dat een door ons afgeleverd systeem minimaal 25 jaar moet kunnen functioneren.

En dankzij onze goede inkoop kunnen we onze producten aanbieden met een prima prijsstelling. De markt voor zonne-energie is voortdurend in beweging. Staat u op het punt om een PV-systeem aanschaffen? In een persoonlijk gesprek laten wij u graag de voordelen zien van zonnepanelen. Ook kunnen wij u kennis laten maken met andere duurzame oplossingen. Het is mogelijk om nog meer rendement te behalen met alternatieve energiebronnen.

Momenteel kunt u de BTW voor aangeschafte panelen terugvragen. Hierdoor gaat de terugverdientijd van zonnepanelen al snel naar 10 jaar of korter!

Panelen

Kwaliteit en degelijkheid voeren bij ons de boventoon. De keuze voor enkele sterke leveranciers van zonnepanelen is dan ook een bewuste. Door de langdurige relaties en onze schaalgrootte profiteren wij altijd van de beste prijs en optimale service. En dat merkt u als klant. Wij leveren o.a. zonnepanelen van het merk Astronergy:

Voor elk systeem de juiste omvormer

De omvormer is een essentieel onderdeel van uw zonne-energiesysteem. De omvormer zet de zonne-energie van uw panelen om naar 230 Volt wisselspanning. Dat is noodzakelijk om de energie geschikt te maken voor gebruik in uw huis of voor teruglevering naar het elektriciteitsnet. Ook zorgt de omvormer voor allerlei beveiligingen en voor een goed samenspel tussen de zonnepanelen en het lichtnet.

Monitoringsysteem

Optioneel kan een systeem worden voorzien van een monitoringsysteem welke via internet uitleesbaar is. Op deze wijze wordt de werking van de panelen dagelijks gecontroleerd en kan in geval van storing snel worden ingegrepen. Vraag naar de mogelijkheden.

Delta Solivia monitoringsysteem

Met dit systeem kunt u de zonnepaneleninstallatie live volgen via internet. Ook kunt u allerlei historische gegevens bekijken. Dit systeem dient te  worden aangesloten op een internetrouter. Deze dient zich in de buurt van de omvormer te bevinden.