Verwarming

Of het nu gaat om een thermostatische radiatorknop, een extra radiator of om een compleet nieuwe Hoog Rendement (HR) verwarmings- of combiketel. Bij Hofland Installaties bent u altijd (warm) welkom.

Wij zorgen ervoor dat u ten allen tijden verzekerd bent van warmte, warm water en comfort.
En dat doen we graag met zeer energiebesparende systemen waarbij we gebruik maken van bijvoorbeeld een zonneboiler of een warmtepomp.

Zo combineren we veelvuldig een HR verwarmingsketel met een zonneboiler waarbij de gratis zonne-energie tot wel 60% van de behoefte aan warm water in badkamer en keuken op kan wekken.

Maar ook de investering in een warmtepompinstallatie, waarbij gebruik gemaakt wordt van de warmte van de aarde of lucht, verdient zich in de regel altijd terug.
En natuurlijk ook belangrijk bij de keuze van dergelijke systemen: u bespaart niet alleen energie, maar u draagt ook uw steentje bij aan een beter milieu en een schonere aarde.

Uw verwarming regelen via uw smart-phone? Geen probleem met de Nefit Easy thermostaat!

Warmwater terugwinnen uit uw douchewater? In nieuwbouw situaties prima aan te leggen

Naregeling per vertrek? Met de Danfoss of Honeywell regelaars kan dit draadloos worden gemonteerd.

Onze verwarmingsspecialisten komen graag bij u langs om ter plekke de situatie op te nemen en u een passend advies en een, al even passende, begroting te geven.